lørdag 18. mars 2017

Super frokost - musli med smoothie!Ta en hvilken som helst smoothie du liker, og kombinér den med en hvilken som helst musli, og du har en fabelaktig frokost - eller lunsj om du vil.

Krydret sjokonøtt-smoothie er fortsatt frokost-favoritten min etter at jeg kuttet ut kornvarer. Iblant kombinerer jeg den - eller en bær-/fruktsmoothie - med min kornfrie musli. Det blir både knallgodt & skikkelig næringsrikt.

Under etiketten Smoothie finner du oversikt over alle smoothie-oppskriftene jeg har lagt ut på bloggen så langt. Og flere oppskrifter vil komme etter hvert - det tror jeg nesten jeg kan garantere...

Vel bekomme!

2 kommentarer:

 1. Takk for supert tips!
  Smoothiemaskinen min har stått og støvet en stund, siden jeg merker at jeg reagerer en del i magen på frukt og bær. Men jeg ble veldig gira på å prøve din krydret sjokonøtt-smoothie! Jeg lurer derfor på en ting: tror du det er mulig å lage en stor porsjon som står seg i kjøleskapet en dag eller to? For eksempel å lage det en morning og drikke det utover dagen og neste dag?:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Monas Kjøkkenskriverier12. mai 2017 kl. 16:40

   Den krydrede sjokonøttsmoothien er kjempegod :-) Jeg synes den er aller best når den er nylaget. Men du kan gjerne dekke den til (f.eks med lokk eller plastfolie) og ha den noen timer eller en dag i kjøleskap, går sikkert fint med to dager også (jeg har ikke prøvd å la den stå så lenge). Det er mest opp til deg om du synes smaken holder seg godt nok. Hører gjerne fra deg hva du erfarer :-) Hilsen Mona

   Slett