Hjemmelaget babymatDen første babygrøten, laget av ris- og maismel

Jeg har en egen etikett på bloggen som heter Babymat. Der finner du en alle blogginnleggene jeg har skrevet om hjemmelaget babymat, både oppskrifter, samt gode råd & tips om både ernæring, råvarer og tilberedning.

Jeg har laget all babymaten til begge barna mine, både grøter, moser og middager. Da jeg startet var jeg en novise på området, men lot ikke det stoppe meg. Så jeg leste meg opp og satte igang! I blogginnleggene mine finner du mye av den kunnskapen og de erfaringene jeg gjorde meg underveis, slik at det skal være enkelt for andre å sette igang selv.

Jeg ønsker å formidle hvor raskt og enkelt man kan lage sunn og god babymat selv. Ved å lage babymaten fra bunnen av, med gode naturlige råvarer, har du best mulig kontroll på hva barnet får i seg. Du vil ha store variasjonsmuligeter i råvarer og smaker, sjansen for at barnet blir kresent blir mindre, og overgangen til vanlig "voksen" mat blir lettere.

Jeg hører gjerne fra deg om du lurer på noe, så skal jeg svare deg så godt jeg kan.

Lykke til!

Minstemann spiser grøt...

5 kommentarer:

 1. vil bare sei Tusen takk for alle innleggene om Barnemat. jeg ble skikkelig inspirert og har laget alt fra bunnen av takket være deg:D anbefaler denne bloggen til alle jeg vet skal lage barnemat:) du har gjort det kjempe bra og enkelt for oss andre:)

  stå på:D

  SvarSlett
  Svar
  1. Monas Kjøkkenskriverier6. mars 2013 kl. 17:21

   Wow, nå ble jeg veldig glad Kjersti! Så utrolig hyggelig å høre at innleggene har vært til nytte & inspirasjon, og at du sprer budskapet om hvor enkelt det er å lage babymaten selv. Tusen takk for tilbakemelding :-)

   Slett
 2. Hei:) hvor får man kjøpt mais og rismel?? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Monas Kjøkkenskriverier12. januar 2014 kl. 10:19

   Hei Charlene :-) Mais- og rismel kan du finne på større matbutikker, jeg har pleid å kjøpe på min lokale Meny-butikk. Hvis de ikke har så kan du jo spørre om de kan bestille inn. Alternativt vil jeg tro de har det på helsekostbutikker. Nettbutikker har det også. Håper du finner det du trenger :-) Vennlig hilsen Mona

   Slett
 3. Måtte prøve å lage disse, da jeg hadde mange eggehviter til overs. Ble kjempe gode.. :)

  SvarSlett