fredag 13. juli 2012

Omelett med bacon, dill og tomater



Omelett er en relativt hyppig rett her i huset. Enten til lunsj slik som i dag, eller som en rask og lettvint middag på hektiske dager.

Egg er næringsrikt, og inneholder faktisk alle livsnødvendige næringsstoffer utenom vitamin C. Det er jo ganske greit å tenke på.

Jeg hadde en halv pakke frisk dill som måtte brukes opp, og hvis du (som meg) er blant dem som synes dill er skikkelig godt, så vil du garantert like denne omeletten.


Du trenger følgende til to personer:

150 gr bacon
Olje til steking
4 egg
2 tomater
En bunt frisk dill
Pepper (jeg bruker hvitløkspepper)


Kutt bacon i strimler, og stek det på god varme i en stekepanne med olje til det er fint brunet.

Pisk sammen eggene, hell dem over baconet, og skru ned varmen til middels.

Kutt tomater i båter, og fordel dem på omeletten. Hakk dill, og fordel det også over. Dryss på (hvitløks)pepper, legg på lokk, og reduser gjerne varmen enda litt til. Nå skal omeletten bare stå og godgjøre seg til den er helt gjennomstekt.

Server omeletten med godt brød til. Vel bekomme!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar