Oppskriften passer fint til en liten langpanne, ca 25x40 cm.
Kakebunn:
6 egg
1,5 dl rørsukker
1,5 dl Sukrin
250 gr meierismør
3 dl melk
1 dl nøytral olje
8 dl hvetemel
4 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver
4 ss god bakekakao
Rør egg, rørsukker og Sukrin hvitt. Smelt meierismør og tilsett sammen med melken og oljen. Bland sammen hvetemel, kakao, vaniljepulver og bakepulver og sikt dette i røren, bland godt.
Stekes i smurt, liten langpanne på 175 grader midt i ovnen i 25-30 min.
Glasur:
200 gr god kokesjokolade (helst 70%)
50 gr meierismør
1 dl kokosmelk (eller fløte)
2 ss sterk kaffe
Kokosmasse til pynt
Smelt kokesjokolade og smør på lav varme (bruk gjerne vannbad). Tilsett kokosmelk og kaffe. Bland sammen, og smør på avkjølt kake. Dryss på kokosmasse.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar