Potetmos er utrolig enkelt å lage selv, uslåelig på smak, passer like godt til kjøtt og fisk, og kan varieres med ulike smakstilsetninger.
Jeg har laget potet-/grønnsaksmoser til flere av middagsoppskriftene mine. Her har jeg samlet linker til noen av dem, slik at de er litt enklere å finne frem til.
Enkel potetmos uten melk:
http://monasmatblogg.blogspot.com/2011/02/smakfull-kjttgryte-med-hjemmelaget.html
Potet- og pastinakkmos:
http://monasmatblogg.blogspot.com/2011/01/crispy-koriander-laks.html
Hvitløks-potetmos:
http://monasmatblogg.blogspot.com/2011/08/stekt-andebryst-med-glaserte-gulrtter.html
Sellerirot-puré:
http://monasmatblogg.blogspot.com/2011/07/urtebakt-torsk-med-sellerirotpure.html
Jeg har laget potet-/grønnsaksmoser til flere av middagsoppskriftene mine. Her har jeg samlet linker til noen av dem, slik at de er litt enklere å finne frem til.
Enkel potetmos uten melk:
http://monasmatblogg.blogspot.com/2011/02/smakfull-kjttgryte-med-hjemmelaget.html
Potet- og pastinakkmos:
http://monasmatblogg.blogspot.com/2011/01/crispy-koriander-laks.html
Hvitløks-potetmos:
http://monasmatblogg.blogspot.com/2011/08/stekt-andebryst-med-glaserte-gulrtter.html
Sellerirot-puré:
http://monasmatblogg.blogspot.com/2011/07/urtebakt-torsk-med-sellerirotpure.html
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar