tirsdag 18. oktober 2011

Gode potetmoser

Potetmos er utrolig enkelt å lage selv, uslåelig på smak, passer like godt til kjøtt og fisk, og kan varieres med ulike smakstilsetninger.

Jeg har laget potet-/grønnsaksmoser til flere av middagsoppskriftene mine. Her har jeg samlet linker til noen av dem, slik at de er litt enklere å finne frem til.

Enkel potetmos uten melk:
http://monasmatblogg.blogspot.com/2011/02/smakfull-kjttgryte-med-hjemmelaget.html

Potet- og pastinakkmos:
http://monasmatblogg.blogspot.com/2011/01/crispy-koriander-laks.html

Hvitløks-potetmos:
http://monasmatblogg.blogspot.com/2011/08/stekt-andebryst-med-glaserte-gulrtter.html

Sellerirot-puré:
http://monasmatblogg.blogspot.com/2011/07/urtebakt-torsk-med-sellerirotpure.html


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar