torsdag 15. september 2016

Mango- og banansmoothie (melkefri)



Vi teller midten av september, og dagen i dag ble den tredje varmeste i Bergen hittil i år! Det har rett og slett vært en fantastisk fin sommerdag. Da måtte det en frisk, fruktig og avkjølende smoothie til i den herlige varmen. 

Jeg har laget denne smoothien noen ganger i løpet av sommeren, og med sine fire ingredienser er den like enkel som den er deilig på smak. Jeg kjøper gjerne fryst mango i terninger, det er så lettvint å ha for hånden, og man er ikke avhengig av å ha en perfekt moden mango. Alternativt kan du så klart bruke fersk mango, og i stedet bruke dypfryst banan i skiver.

Og når vi kommer litt lenger ut på høsten, og sommeren er ubønnhørlig over for denne gang, så er det fortsatt fritt frem for å lage denne, og drømme om fine dager som har vært og som skal komme...


Du trenger følgende til 4-5 dl smoothie:

2,5 dl mandel- eller rismelk
200 gr fryst mango i terninger
1 banan i skiver
1-2 ss akasiehonning

Ha mandel-/rismelk i en blender, tilsett banan og fryst mango, og kjør sammen. Smak til med akasiehonning, kjør sammen på nytt.

Serveres straks.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar