søndag 31. juli 2016

Avocadokrem



Denne avocadokremen er så anvendelig! Server den i stedet for guacamole til tacoen, nachosen eller fajitaen. Server den som saus til meksikanske eller andre krydrede retter, til grillmaten eller til sjømat. Bruk den som dipp til snacks eller grønnsaker. La den være et alternativ til majones eller smør på godt brød, med eller uten annet pålegg. For eksempel. 

Valget er ditt - og bare fantasien setter grenser.

Jeg fant oppskriften på bloggen Green Evi, og den lages på null komma niks i en blender. Jeg brukte kun en halv lime (saften), men det er bare å smake seg frem til den mengden du foretrekker. 


Du trenger følgende:

1 moden avocado
4 ss kokoskrem (fra kartong)
1/2 dl kaldt vann
1/2-1 lime
1 fedd hvitløk
Salt
(Pepper)

Ta ut fruktkjøttet fra avocadoen, og ha i en blender sammen med kokoskrem, kaldt vann, saften fra 1/2 lime, hvitløk og etpar fingerklyper salt. Kjør sammen til en hevn krem. Smak eventuelt til med mer limesaft, salt og pepper, og kjør sammen igjen.

Serveres aller helst nylaget, og til det du måtte ønske. Kan oppbevares på glass med tett lokk i 1-2 dager.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar