lørdag 19. mai 2012

Jordbær med hvit sjokoladesaus og hakkede pistasjnøtter



Hvit sjokolade har alltid appellert til meg. Og kombinasjonen jordbær og hvit sjokolade har noe enkelt og elegant over seg.

Her har du en utrolig enkel og god dessert som lages på få minutter.



Du trenger følgende til to personer:

10-12 jordbær
2 ss hakkede pistasjnøtter

Hvit sjokoladesaus til to-tre personer:
100 gr hvit sjokolade
1 dl matfløte (eventuelt kremfløte)


Hakk sjokoladen i mindre biter. Hakk pistasjnøttene.

Kok opp fløten på middels varme, og trekk kasserollen til side. Tilsett litt og litt sjokolade, og rør det inn til all sjokoladen er smeltet og sausen er glatt. Avkjøl. Sausen blir stivere jo kaldere den er.


Kutt jordbærene i passe biter og legg i dessertskåler, hell over hvit sjokoladesaus, og dryss over pistasjnøtter. Vel bekomme!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar