Det er påskeaften. Kjøleskapet er velfylt med egg og mangt annet godt som hører med i påskehøytiden. Med ønske om en enkel men god lunsj på en sådan dag, fikk jeg lyst til å lage en omelett med (påske)nøtter.
Og slik ble det - omelett med cashewnøtter, som jeg slett ikke har prøvd før. Men hvorfor ikke? Godt ble det jo. Og hjemmelaget rød pesto smakte ekstra godt til. Anbefales!
Til fire personer trenger du følgende:
150 gr bacon
Litt olje til steking
8 egg
Urtesalt
Pepper
8 cherrytomater
En neve cashewnøtter
Godt med nyrevet parmesan (eventuell annen ost)
Bacon kuttes i strimler på tvers, og stekes i litt olje på god varme til det er fint brunet.
Imens piskes eggene sammen med litt urtesalt og pepper. Skru ned varmen og hell eggene over baconet.
Kutt cherrytomatene i to og fordel rundt på omeletten sammen med cashewnøtter før eggene stivner. Dryss over godt med nyrevet parmesan, legg på lokk, og la omeletten stekes ferdig på lav varme.
Serveres med godt brød, og gjerne et dryss med friske urter og om du har. Vel bekomme!
Og slik ble det - omelett med cashewnøtter, som jeg slett ikke har prøvd før. Men hvorfor ikke? Godt ble det jo. Og hjemmelaget rød pesto smakte ekstra godt til. Anbefales!
Til fire personer trenger du følgende:
150 gr bacon
Litt olje til steking
8 egg
Urtesalt
Pepper
8 cherrytomater
En neve cashewnøtter
Godt med nyrevet parmesan (eventuell annen ost)
Bacon kuttes i strimler på tvers, og stekes i litt olje på god varme til det er fint brunet.
Imens piskes eggene sammen med litt urtesalt og pepper. Skru ned varmen og hell eggene over baconet.
Kutt cherrytomatene i to og fordel rundt på omeletten sammen med cashewnøtter før eggene stivner. Dryss over godt med nyrevet parmesan, legg på lokk, og la omeletten stekes ferdig på lav varme.
Serveres med godt brød, og gjerne et dryss med friske urter og om du har. Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar