Denne salaten er kjapp og grei å lage til en lunsj eller en lett middag. Reker smaker ekstra godt om vinteren/våren, på grunn av de gode næringsforholdene i det kalde, klare havet på denne årstiden. Så det er ingen vits i å vente med godsakene til sommeren!
Til to personer trenger du:
2 dl couscous
7-800 gr reker (med skall)
1 sitron
2 gode tomater (evt cherrytomater i tilsvarende mengde)
1 liten boks mais
Grønn salat (type & mengde etter smak)
Urtesalt
Extra virgin olivenolje
Couscous kokes etter anvisning på pakken.
Skrell rekene og ha dem i en salatbolle (ta gjerne vare på skallet, frys det evt ned, og lag verdens enkleste skalldyrkraft). Bland inn couscousen, og ha saften av sitronen over.
Tomater kuttes i terninger og tilsettes (evt deles cherrytomater i to), sammen med mais og grønn salat etter ønske.
Smak til med urtesalt og sprinkle over en god olivenolje. Server gjerne med godt brød til. Vel bekomme!
Til to personer trenger du:
2 dl couscous
7-800 gr reker (med skall)
1 sitron
2 gode tomater (evt cherrytomater i tilsvarende mengde)
1 liten boks mais
Grønn salat (type & mengde etter smak)
Urtesalt
Extra virgin olivenolje
Couscous kokes etter anvisning på pakken.
Skrell rekene og ha dem i en salatbolle (ta gjerne vare på skallet, frys det evt ned, og lag verdens enkleste skalldyrkraft). Bland inn couscousen, og ha saften av sitronen over.
Tomater kuttes i terninger og tilsettes (evt deles cherrytomater i to), sammen med mais og grønn salat etter ønske.
Smak til med urtesalt og sprinkle over en god olivenolje. Server gjerne med godt brød til. Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar