I lang tid sa jeg at en seriøs matby som Stavanger hadde fortjent å få en skikkelig sushi-restaurant - det var rett og slett et stort savn, sushi-elsker som jeg er.
Men så leste jeg den glade nyheten om at Sabi Sushi skulle etableres som et høykvalitets take-away sushi-sted i byen, med oppstart i april 2011. Forventningene var høye - og ble innfridd!
Sabi Sushi Forus åpnet i november 2011 som kombinert restaurant og take-away, med samme høye standard. Sabi Sushi Sandnes åpner i april 2012, og Kristiansand og Haugesund står deretter for tur.
Sabi Sushi synes å ha knekket den rette koden, med kvalitet i alle ledd: Dyktige sushikokker er hentet inn, stort sett fra det store utland. Kun de beste råvarer anvendes, og er både lokal-produsert og spesial-importert. Risen, som etter min mening er viktig for en god sushi-opplevelse, er perfekt hver gang. Sushien er lekkert og kreativt tilberedt.
Jeg er overbevist om at Sandnes vet å ta imot Sabi med vidåpne armer når de snart åpner der. Og jeg håper at både sørlendingene og haugesunderne gjør det samme. Alle sushi-elskere kan glede seg!
Men så leste jeg den glade nyheten om at Sabi Sushi skulle etableres som et høykvalitets take-away sushi-sted i byen, med oppstart i april 2011. Forventningene var høye - og ble innfridd!
Kapasiteten syntes å være sprengt fra dag én, og det var nok kaotisk både for de ansatte og for forventningsfulle kunder i en periode. Sabi Sushi tok grep, skaffet flere kokker og personell, og la planer for flere restauranter.
Sabi Sushi Forus åpnet i november 2011 som kombinert restaurant og take-away, med samme høye standard. Sabi Sushi Sandnes åpner i april 2012, og Kristiansand og Haugesund står deretter for tur.
Sabi-pakken er tilgjengelig hver onsdag, med de aller beste råvarer, spesial-importert nettopp på onsdager for ferskest mulig kvalitet. Om dette ser lekkert ut på bildet, så kan jeg love at det både ser og smaker enda bedre i virkeligheten!
Jeg har spist sushi fra Sabi en rekke ganger nå, og de har overbevist igjen og igjen. I går bestilte vi den såkalte Sabi-pakken som take-away for første gang, og jeg tør påstå at det er den beste sushi-opplevelsen jeg har hatt noensinne! Fantastiske råvarer, vidunderlig smaker, en fryd for øye, gane & sjel... Denne ukens "special" var fisk fra grouper-familien som du kan lese litt om hvis du klikker på linken. Det trigget meg til å skrive denne anmeldelsen.
Jeg er overbevist om at Sandnes vet å ta imot Sabi med vidåpne armer når de snart åpner der. Og jeg håper at både sørlendingene og haugesunderne gjør det samme. Alle sushi-elskere kan glede seg!
Takk Mona, for tilbakemeldingen og blogposten.
SvarSlettNå ble vi glade!
Bare hyggelig! Når dere har den beste sushien, ja så har dere den beste sushien... Og da deler jeg budskapet med den største glede :-)
SvarSlett