tag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post8024813099181805293..comments2024-03-22T17:27:19.188+01:00Comments on Monas Kjøkkenskriverier: Babymat - smakfulle & sunne middagstips No.2 (fra 6-7 mnd)Monahttp://www.blogger.com/profile/02862143717148732464noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-33259823122857670052019-07-18T14:15:14.294+02:002019-07-18T14:15:14.294+02:00Hei :-) Jeg anbefaler damprist, rett og slett ford...Hei :-) Jeg anbefaler damprist, rett og slett fordi råvarene da blir mer skånsomt varmebehandlet, og næringsstoffene bevares bedre. Ved koking vil flere næringsstoffer forsvinne ut i kokevannet. Mvh MonaMonahttps://www.blogger.com/profile/02862143717148732464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-76090317969499197322019-07-15T16:41:59.052+02:002019-07-15T16:41:59.052+02:00Hva om jeg ikke har damprist... Kan jeg ikke bare ...Hva om jeg ikke har damprist... Kan jeg ikke bare koke med lokk da? Er det noen fordeler med damprist som man ikke får uten?<br />Flotte oppskrifter forresten! Lager en av de as we speak for å fryse ned i middagsporsjoner😁👌Lindahttps://www.blogger.com/profile/14098494451855239679noreply@blogger.com