tag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post7869950446154199424..comments2024-03-22T17:27:19.188+01:00Comments on Monas Kjøkkenskriverier: Boeuf Bourguignon - klassisk fransk kjøttgryte med rødvin, champignon, bacon og løkMonahttp://www.blogger.com/profile/02862143717148732464noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-15538191169592689082016-01-01T23:16:57.272+01:002016-01-01T23:16:57.272+01:00Hei, beklager sent svar. Slow cooker har jeg ikke ...Hei, beklager sent svar. Slow cooker har jeg ikke prøvd, så jeg vet ikke hvordan man eventuelt justerer fremgangsmåte eller koketid. Generelt ville jeg jo tro at det skulle gå fint å lage denne gryten i slow cooker, men jeg vil kanskje anbefale å gjøre de første trinnene slik jeg har beskrevet over (frem til gryten skal stå i ovnen). Kjøttet og flere av ingrediensene skal brunes, for eksempel, og dette er noe av det som gir den gode smaken. Jeg ville i alle fall fulgt fremgangsmåten over frem til du har i rødvin og kjøttkraft ++. Når gryten så skal stå i ovnen i 3-4 timer, så vil jeg anta at slow cookeren vil gjøre en god jobb, hvis for eksempel målet er å ha den på lav varme over endel timer. Hvis ikke så er det kanskje like så greit å følge fremgangsmåten over? Men som sagt, jeg har ikke prøvd slow cooker selv, men har hørt mange godord, så jeg er sikker på at det må gå an å lage en bra Boeuf Bourguignon, kanskje med litt justeringer i mengder og tider. Om du skulle finne på å prøve dette, så hadde det vært moro å høre fra deg om resultatet! Vennlig hilsen MonaMonas Kjøkkenskriveriernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-65077221655120869592015-12-21T15:20:23.741+01:002015-12-21T15:20:23.741+01:00Hei, er det mulig å tilberede den i slow cooker?Hei, er det mulig å tilberede den i slow cooker?Sture Svendsenhttps://www.blogger.com/profile/06063434509542750592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-23886879180082640202013-07-14T12:34:36.789+02:002013-07-14T12:34:36.789+02:00Hei Lena, takk for fin tilbakemelding, det setter ...Hei Lena, takk for fin tilbakemelding, det setter jeg stor pris på! Veldig hyggelig at du fikk en så god matopplevelse :-)Monas Kjøkkenskriveriernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-77305385365172504032013-07-13T15:37:53.902+02:002013-07-13T15:37:53.902+02:00Oppskriften din var veldig lett å følge, og result...Oppskriften din var veldig lett å følge, og resultatet blei VELDIG bra! Takk for at du deler :)Lenahttps://www.blogger.com/profile/15004704997879372349noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-23094776809462925712013-02-19T21:32:30.621+01:002013-02-19T21:32:30.621+01:00Takk for det Katrine - og takk for link :-)Takk for det Katrine - og takk for link :-)Monas Kjøkkenskriveriernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-65469419100918744682013-02-19T20:29:56.788+01:002013-02-19T20:29:56.788+01:00Ser utrolig godt ut. Denne var også god :-)
http:/...Ser utrolig godt ut. Denne var også god :-)<br />http://frasjeltilmage.blogspot.no/2013/01/miss-januar-ovnsbakt-fisk-med.htmlKatrinehttps://www.blogger.com/profile/06996707429388760336noreply@blogger.com