tag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post7119340230570488698..comments2024-03-22T17:27:19.188+01:00Comments on Monas Kjøkkenskriverier: Hjemmelagde kjøttkaker - og karbonader i samme slengen...Monahttp://www.blogger.com/profile/02862143717148732464noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-56349599757180101122014-02-21T18:53:22.530+01:002014-02-21T18:53:22.530+01:00Dette ser veldig godt ut! Personlig foretrekker je...Dette ser veldig godt ut! Personlig foretrekker jeg litt muskat og chili i ;)Vegardhttp://www.matbok.no/hjemmelagde-kjottkaker/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-43711093895053029992013-09-23T15:12:04.269+02:002013-09-23T15:12:04.269+02:00Til info, i tilfelle noen lurer; jeg bruker ikke b...Til info, i tilfelle noen lurer; jeg bruker ikke blender! Kjøkkenmaskin med eltekrok er tingen :-) Poenget er bare å få saltet til å binde deigen litt sammen. Monas Kjøkkenskriveriernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-17910665518490767992013-09-21T23:59:05.750+02:002013-09-21T23:59:05.750+02:00Hei! Jeg bruker det som i Norge kalles karbonadede...Hei! Jeg bruker det som i Norge kalles karbonadedeig, med 6% fettinnhold. Standard kjøttdeig i Norge har ca 14% fett.Monas Kjøkkenskriveriernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-36279119808155840272013-09-21T18:34:16.512+02:002013-09-21T18:34:16.512+02:00Hei! Jeg bor i USA og har god tilgang til kjøttdei...Hei! Jeg bor i USA og har god tilgang til kjøttdeig (og mine barns favoritt). Av og til er det litt vanskelig og velge rett deig (utvalget er stort, og med ulikt fettinnhold). Hva bruker du med hensyn til fettinnhold?<br /><br /> Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-9948318974136651472013-09-21T16:30:59.720+02:002013-09-21T16:30:59.720+02:00kjøttdeig/karbonadedeig.. kjøttdeig/karbonadedeig.. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-69525607472178657272013-09-21T12:48:17.777+02:002013-09-21T12:48:17.777+02:00Hei! Dette er min mors oppskrift, og jeg er dessut...Hei! Dette er min mors oppskrift, og jeg er dessuten ikke spesielt glad i muskat, så da har du svaret på det :-) Jeg opplever heller ikke at kjøttkakene får "muk"-konsistens, jeg bruker karbonadedeig og den er mer grovkvernet og "kjøttaktig" enn kjøttdeig - anbefales!Monas Kjøkkenskriveriernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-2495389694499712442013-09-21T11:30:08.980+02:002013-09-21T11:30:08.980+02:00Timian skal så absolutt prøves neste gang, men... ...Timian skal så absolutt prøves neste gang, men... og da mener jeg MEN! Kjøttkaker uten muskattnøtt??? Jeg bruker ca en halv nøtt..<br /><br />Min oppskrift:<br />- Kjøttdeig<br />- 1 egg<br />- potetmel<br />- griljermel<br />- dæsj melk<br />- muskatt<br />- salt/pepper/ingefær/bittelitt grillkrydder<br /><br />.. og for guds skyld, hold deigen unna blender. Kjøttkaker skal være grove, ikke mukk konsistens!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-28506704781354629802013-09-21T09:36:39.424+02:002013-09-21T09:36:39.424+02:00Så flott :-) :-)Så flott :-) :-)Monas Kjøkkenskriveriernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-31243089790406977312013-09-21T09:07:49.278+02:002013-09-21T09:07:49.278+02:00Jeg kjenner god lukta , og tennene løper i vann.Sn...Jeg kjenner god lukta , og tennene løper i vann.Snop-Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-61516357812495228242013-09-20T20:29:41.161+02:002013-09-20T20:29:41.161+02:00Så hyggelig å høre, Per :-) Ja, kjøttkaker er bare...Så hyggelig å høre, Per :-) Ja, kjøttkaker er bare fantastisk godt! Monas Kjøkkenskriveriernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-89753797271906489142013-09-20T18:45:10.194+02:002013-09-20T18:45:10.194+02:00Nå fikk jeg vann i munnen. Og skal prøve oppskrift...Nå fikk jeg vann i munnen. Og skal prøve oppskrifta di i morgen. Kjøttkaker er noe av det beste jeg får. Ha ei fin helg da :)Per Nilsenhttp://fokusert.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-72225408603002801222013-09-20T18:34:21.627+02:002013-09-20T18:34:21.627+02:00Hei JB, takk for tips! Det må jeg prøve en gang :-...Hei JB, takk for tips! Det må jeg prøve en gang :-)Monas Kjøkkenskriveriernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-60541399496394770042013-09-20T18:32:55.389+02:002013-09-20T18:32:55.389+02:00Så flott Magne! Takk skal du ha :-)Så flott Magne! Takk skal du ha :-)Monas Kjøkkenskriveriernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-13739126760444150132013-09-20T16:58:27.876+02:002013-09-20T16:58:27.876+02:00Hei Mona.
Et tips bare.
Bytt ut potetmelet med en ...Hei Mona.<br />Et tips bare.<br />Bytt ut potetmelet med en finrivet kokt potet, det blir mye bedre.<br />mvh JBAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-49869422157792896572013-09-20T16:23:16.950+02:002013-09-20T16:23:16.950+02:00Bra, Mona!
Det er Magne fra VG her. I dag har je...Bra, Mona! <br /><br />Det er Magne fra VG her. I dag har jeg valgt innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, du finner det nederst på forsiden til http://vg.no <br /><br />Er det andre som skriver en god blogg og vil ha mange nye lesere, ikke nøl med å sende en epost til meg på magnea |a| vg.no eller @magneda på Twitter. Magne D. Antonsenhttps://www.blogger.com/profile/05002182468003687974noreply@blogger.com