tag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post3621947707281275002..comments2024-03-22T17:27:19.188+01:00Comments on Monas Kjøkkenskriverier: Deilig bacalao-lykke!Monahttp://www.blogger.com/profile/02862143717148732464noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-87505223406879835112014-01-02T15:33:05.772+01:002014-01-02T15:33:05.772+01:00Håper det smakte Marius :-)Håper det smakte Marius :-)Monas Kjøkkenskriveriernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-64932122311393594062014-01-02T15:00:29.179+01:002014-01-02T15:00:29.179+01:00God idé med skåldede cherrytomater :-) Jeg holder ...God idé med skåldede cherrytomater :-) Jeg holder meg foreløpig til hakkede hermetiske tomater, liker jo at det blir litt saus jeg da, men det er heldigvis smak og behag. Bruker Amandine-poteter, har en god forkjærlighet for dem :-) Monas Kjøkkenskriveriernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-9227545010801128542013-12-22T13:55:43.390+01:002013-12-22T13:55:43.390+01:00Alle innkjøp i box, da kan julaften bare komme med...Alle innkjøp i box, da kan julaften bare komme med Mona's Bacalaolykke :) Glede seg!!!!!!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00704328982769446724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-25563518858095374192013-10-13T22:45:21.373+02:002013-10-13T22:45:21.373+02:00Skal prøve denne. Vi har sluttet med hakka tomater...Skal prøve denne. Vi har sluttet med hakka tomater og bruker hele skålda i stede da det blir litt mye veske av de hakka. Godt med skålda Cherry tomater. Bruker Spansk pepper og Folva eller Berber potet.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-39828886350134272352012-08-19T14:38:41.669+02:002012-08-19T14:38:41.669+02:00Da står gryten og putrer :) Glede seg!!!!!!!!!!!!!...Da står gryten og putrer :) Glede seg!!!!!!!!!!!!!!!!!!Marius & Åsenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-36491042250780741212012-01-17T15:59:50.178+01:002012-01-17T15:59:50.178+01:00Takk for det Kurt :-)Takk for det Kurt :-)Mona's Kjøkkenskriveriernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3371371481781998961.post-5125252737260254982012-01-15T18:20:44.308+01:002012-01-15T18:20:44.308+01:00Gode mat Mona..Gode mat Mona..Kurtnoreply@blogger.com